شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
کد مطلب : 122178
جالب است ۰
پیش‌بینی افزایش دما و آلاینده‌ها در خوزستان
 مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی روند افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواسط روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه جو پایداری روی خوزستان حاکم خواهد بود و پدیده غالب در این روزها، افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی استان و وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در بیشتر نقاط و به ویژه جاده‌های مواصلاتی خواهد بود.

وی افزود: همچنین تا روز دوشنبه روند افزایش دو تا سه درجه‌ای دما مورد انتظار است.

سبزه‌زاری در ادامه گفت: سامانه بارشی از اواسط روز دوشنبه خوزستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و تا اواخر روز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندباد لحظه‌ای در بیشتر نقاط استان به ویژه در نیمه شمالی و شرقی، بارش برف در ارتفاعات و احتمال ریزش تگرگ در برخی از نقاط خواهد شد. در این روزها شمال خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامشیر با ۲۲.۸ و دهدز با ۲.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۱ و ۱۰ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 
https://deyarkaroon.ir/vdciyrazvt1arz2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما