شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
کد مطلب : 119611
جالب است ۰
سرپرست فرمانداری گتوند ضمن انتقاد از برخی قوانین مربوط به اختصاص زمین به واحدهای صنعتی گفت: ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی گتوند در حال حاضر راکد مانده‌اند.
محسن آقایی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: صنایع کوچکی مستقر در شهرستان گتوند با مشکلات زیادی مواجه هستند که نیاز است تسهیلات مالی برای احیا به آنها اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه پنج واحد صنعتی در این شهرستان فعال است، ادامه داد: برخی افراد نیز از ۱۰ سال پیش برای اجرای طرح صنعتی زمین موردنظر را دریافت کرده‌ ولی هیچ اقدامی انجام نداده‌اند و با وجود در اختیار گرفتن زمین واحدهای تولیدی نیز راکد هستند.
سرپرست فرمانداری گتوند خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای اصلاح قوانین انجام شده تا بتوان از زمین‌های موجود ببشترین استفاده را برای اشتغال و فعال کردن واحدهای تولیدی را بکار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر شرکت فولاد، ساخت نیروگاه خورشیدی را در گتوند آغاز کرده که امید است با تکمیل آن شاهد اشتغالزایی در منطقه باشیم.
آقایی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری در نقاطی مانند بخش عقیلی، دهستان کیارس و رودخانه کارون گفت: پیگیری‌ زیادی در راستای توسعه گردشگری این شهرستان انجام شده است که امیدواریم ضمن نتیجه بخش بودن آنها شاهد توسعه اشتغال در این شهرستان باشیم.

 
https://deyarkaroon.ir/vdcgqy9qqak9q34.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما