پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
کد مطلب : 119578
جالب است ۰

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته گفت: ۹ خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت طی این بازه زمانی در این شهرستان راه اندازی و در اختیار مردم قرار گرفت.
مهشید عصار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی دزفول در سال ۱۴۰۳ با هدف ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی و افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت، اقدامات گسترده‌ای در حوزه عمرانی انجام داد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ساخت و بهره‌برداری از چند خانه بهداشت و پایگاه سلامت و مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق روستایی شهرستان‌ دزفول در دستور کار گرفت گفت: توسعه و تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، نوسازی مراکز بهداشتی فرسوده و به‌روزرسانی تجهیزات و امکانات زیرساختی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارکرد: احداث و راه اندازی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی غلامپور، احداث و راه‌اندازی پایگاه سلامت شهری توحید، پایگاه غلامی، پایگاه سیاف، پایگاه سلامت روستایی شیرین آب، زنجیره سرمای شهرستان، و احداث مرکز روستایی فداله عمران(شهید رئیسی)، احداث خانه بهداشت پیروزی، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شهید بهشتی از جمله مهمترین طرح‌های شاخص سال گذشته در دزفول است.
عصار بر ضرورت اهمیت عدالت در سلامت تاکید کرد و افزود: با حمایت رییس دانشگاه و پیگیریهای معاونت توسعه، به دنبال اجرای موفق این طرح‌ها، دسترسی به خدمات بهداشتی در مناطق کمتر برخوردار بهبود یافته و دانشگاه به نوبه خود گامی موثر در جهت کاهش نابرابری‌ اجتماعی برداشت.
وی اضافه کرد: این فعالیت‌ها در چارچوب برنامه تحول نظام سلامت و از محل اعتبارات استانی و اجرای طرح ۲هزار واحد بهداشتی کشوری انجام شده است.
https://deyarkaroon.ir/vdciy3azvt1azw2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما