به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدحسین ارسطو زاده در نشست تخصصی گردشگری سلامت که با حضور مسوولان جهاد دانشگاهی خوزستان و هیات عراقی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، ضمن تشکر از میزبانی جهاد دانشگاهی استان و ابراز خرسندی از پیشرفتهای بدست آمده در این مرکز با اشاره به ورود و فعالیت بخش خصوصی در حوزه گردشگری سلامت، گفت: با توجه به اینکه گردشگری سلامت از ظرافت خاصی برخوردار است ورود و ساماندهی این حوزه توسط بخش خصوصی را به فال نیک میگیریم.
وی افزود: گاهی برخی از مراجعهکنندگان و گردشگران سلامت، دچار مشکلاتی برای درمان میشوند. در راستای رفع مشکلات و ارائه خدمات بهتر، این بخش توسط دفاتر خدمات گردشگری و راهنمایان گردشگری سازماندهی میشود. ورود گردشگران سلامت به کشور باید از مبدا تا مبدا با برنامهریزی باشد یعنی از آغاز سفر تا برگشت به مبدا، خدمات استاندارد و دقیق ارائه شود؛ بنابراین تاکید بر این است که دفاتر و تاسیسات گردشگری که مجوز رسمی از دولت و سازمان میراث فرهنگی دارند، پروتکلهای خاص تضمینی را دنبال و پشتیبانی کنند و ساماندهی گردشگری از این مجرا انجام شود.
ارسطو زاده ادامه داد: استان خوزستان با توجه به پیشینه تاریخی و جاذبه گردشگری، دارای ۱۷ اثر جهانی ثبت شده در یونسکو است. وجود چنین ظرفیتی این امکان را فراهم میکند تا مراجعه کننده ضمن دریافت خدمات سلامت، بتواند سفر خاطرهانگیز برای خود در استان رقم بزند که البته ارائه این خدمات تنها از طریق دفاتر مجاز امکانپذیر است.
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان با اشاره به اهمیت تعامل با کشورهای همسایه یادآور شد: قطعا به دنبال این هستیم که با مشورت و همافزایی، بتوانیم این تعامل را با کشورهای همسایه به وجود آوریم تا گردشگران سلامت، سفر آسانی به استان خوزستان داشته باشند و بهترین نتیجه را بگیرند. به این منظور چالشها بررسی و در جهت بهبود آن گام برداشته میشود.