به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهرام ملائی هزار وندی گفت: براساس سامانه رصد اشتغال، در این مدت ۲۰۰ نفر اشتغال یافته مهارتی ثبت شده است .
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان متولی ارائه آموزشهای مهارتی غیررسمی دولتی و خصوصی است و با داشتن ۵۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و بیش از یک هزار و ۵۰۰ آموزشگاه فنیوحرفهای آزاد بر اساس استانداردها به شاغلان بنگاه های اقتصادی و کارجویان در حوزههای کشاورزی، خدمات، صنعت و فرهنگ و هنر، آموزش مهارتی ارائه میکند. وی افزود: هزینه کردن در آموزش مهارتی بهترین نوع سرمایهگذاری است که میتواند چندین برابر ارزش افزوده ایجاد کند و اقدامات فراوانی در حوزه توسعه اشتغال و کارآفرینی انجام دادهایم و این روند ادامه دارد.
مدیر کل فنی و حرفهای خوزستان تصریح کرد: رویکرد آموزش مهارتی مشارکتی است و با انجام آن در طول سال گذشته اشتغالآفرینی خوبی انجام شده است. ملائی هزار وندی گفت: تاکید بر تداوم ابتکار، نوآوری و گسترش مهارتهای فنی است و اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان آمادگی اجرای برنامه مهارتی فناورانه متناسب با مشاغل آینده و گسترش دیپلماسی مهارتی را دارد. وی اضافه کرد: در شش ماهه سال ۱۴۰۳، هشت میلیون و ۲۰۹ هزار و ۷۵۹ نفر ساعت در دو بخش دولتی و غیر دولتی آموزش داده شده است که سه میلیون و ۴۸۱ هزار و ۲۵۶ نفر ساعت از این میزان آموزش در بخش مراکز ثابت دولتی و چهار میلیون و ۸۲۸ هزار و ۵۰۳ نفر ساعت در بخش آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای اجرایی شد.
مدیر کل فنی و حرفهای خوزستان با عنوان اینکه آموزش مهارتی برای ۱۹ گروه هدف و با رویکرد خدمات، صنعت، فرهنگ، هنر و کشاورزی ارائه میشود، گفت: بر اساس سامانه رصد اشتغال، در این مدت ۲۰۰ نفر اشتغال یافته مهارتی ثبت شده است و تعهد اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان در سالجاری ۳۲۸ نفرات است که تاکنون ۶۰ درصد از تعهد اجرایی شده است.