يکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶
کد مطلب : 114679
جالب است ۰
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دور نهایی رقابت‌های کبدی قهرمانی نوجوانان کشور، امروز یکشنبه ۷ مردادماه ۱۴۰۳ در اردیبل پیگیری شد که تیم خوزستان در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۵۳ بر ۳۷ تیم کردستان را شکست داد و گام به مرحله نیمه نهایی گام گذاشت.  شاگردان علیرضا زاعری در مرحله نیمه نهایی فردا به مصاف تیم خراسان رضوی می‌روند.
 
کمال سعدی آل کثیر، رئیس هیئت کبدی خوزستان با اشاره به اینکه دور نهایی مسابقات نوجوانان کشور با حضور ۱۶ تیم در ۴ گروه برگزار شد، گفت: تیم خوزستان در مرحله گروهی تیم‌های خرلسان جنوبی و قزوین به برتری رسید و در مقابل تیم قدرتمند گلستان به تساوی رسید.
 
وی با بیان اینکه تیم گلستان اسکلیت اصلی تیم ملی را تشکیل می‌دهند، افزود: با کمی خوش شانسی می‌توانیم تیم گلستان را نیز شکست دهیم.
 
سعدی آل کثیر خواستار حمایت مسئولان استان ار رشته وررشی کبدی شد و ادامه داد: در سال‌های گذشته خوزستان عناوین برتر مسابقات نوجوانان و جوانان کشور کسب کرده است، اما همچنان دارای خانه تخصصی نیستیم،  استان‌های دیگر بهترین امکانات در اختیار تیم‌های پایه خود در رشته کبدی قرار می‌دهند، اما ما در استان بدون داشتن خانه کبدی به فعالیت می‌پردازیم.
 
وی می‌گوید: با داشتن خانه کبدی برنامه‌های توسعه خود را این رشته وررشی افزایش خواهیم داد و ملی پوشان بیشتری را به تیم‌های ملی تحویل می‌دهیم.
 
فرداشب قهرمان مسابقات کبدی نوجوانان کشور مشخص می‌شود.
 
سالن ۶ هزارنفری مجموعه ورزشی حسین رضازاده اردیبل از رقابت‌های کبدی قهرمانی نوجوانان کشور میزبانی می‌کند.
 

 
https://deyarkaroon.ir/vdcfejdy1w6dyva.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما