پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
کد مطلب : 113144
جالب است ۰

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رحمان بهرامی اظهار کرد: محور عبدالخان - بستان یکی از محور‌های اصلی و شریانی در زمینه تردد زوار اربعین، راهیان نور و ترانزیت کالا به کشور عراق است.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده از سوی اداره کل راه و شهرسازی و نماینده شهرستان شوش، اعتبارات لازم برای این طرح اخذ و در سال جاری حدود ۳۵۰ میلیارد ریال به صورت اوراق تخصیص یافته است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: طول کل مسیر عبدالخان - بستان ۶۵ کیلومتر است که در اربعین ۱۴۰۴ حدود ۱۰ کیلومتر از این محور زیر بار ترافیک می‌رود.
وی بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح عمرانی، حدود ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است
بهرامی خاطرنشان کرد: این محور یکی از سه محور اصلی و شریانی منتهی به پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه می‌باشد.
بر اساس این گزارش در استان خوزستان ۲ هزار و ۵۵۰ کیلومتر راه اصلی و شریانی وجود دارد که ۱۳۵ کیلومتر آن آزاد راه، ۸۵۰ کیلومتر بزرگراه و ۱۵۶۵ کیلومتر آن دو خطه است.

 
https://deyarkaroon.ir/vdcbafb8arhb88p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما