اگر فردی در مورد وضعیت مغز خود احساس نگرانی می کند باید روی ماهی و لبنیات و همچنین انواع مغزها و دانه ها تمرکز کند.
به گزارش تابناک به نقل از روسیا الیوم: داریا روساکووا - متخصص تغذیه، غذاهایی را معرفی کرد که بر عملکردهای شناختی انسان تأثیر می گذارد.
این پزشک گفت: اگر فردی در مورد وضعیت مغز خود احساس نگرانی می کند، باید روی ماهی و لبنیات و همچنین انواع مغزها و دانه ها تمرکز کند.
علاوه بر این، پزشک به غذاهایی اشاره کرد که بر عملکرد مغز تأثیر منفی می گذارد. او گفت که خوردن سوسیس و کالباس برای سلامت مغز خطر دارد.
به گفته روساکووا، سوسیس ها در واقع در معرض فرآوری هایی قرار می گیرند که باعث ایجاد یک اثر سرطان زا می شود. علاوه بر این، حاوی مقادیر بیش از حد نمک، کلسترول و مکمل های مختلف است که این محصول را نه تنها برای مغز، بلکه برای کل بدن انسان نیز خطرناک می کند.
این پزشک هشدار داد که مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی کلسترول منجر به اختلال در سیستم قلبی عروقی، اختلال در خون رسانی و عملکرد مغز می شود. علاوه بر این، گوشت قرمز می تواند باعث سرطان دستگاه گوارش، کبد و سایر اندام ها شود.