وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: استارلينك مكلف شده است براي فعاليت در ايران از سازمان تنظيم مقررات مجوز بگيرد.
ايسنا، عيسي زارعپور در حاشيه جلسه امروز هيئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار كرد: نمايندگان ارائه دهنده اينترنت ماهوارهاي شركت استارلينك بعد از مذاكرات با سازمان تنظيمات مقررات ايران و پذيرفتن قوانين سرزميني ايران ميتوانند فعاليت خود را شروع كنند.
وي افزود: استارلينك مكلف شده است براي فعاليت در ايران از سازمان تنظيم مقررات مجوز بگيرد. آنان تا جلسه بعدي كه در اسفندماه است مكلف شدهاند سازوكارهاي اجرايي را فراهم كنند و ما هم موضوع را پيگيري ميكنيم.
وزير ارتباطات در پاسخ به پرسشي درباره وضعيت حمايت از پيامرسانهاي داخلي اظهار كرد: حمايت از پيامرسانهاي داخلي و پهناي باند آنها از ابتدا در دستور كار دولت است. سال گذشته آييننامهاي براي حمايت از كسبوكارهايي كه روي پيامرسانهاي داخلي كار ميكنند تصويب كرد و روز به روز به تعداد كاربران و ميزان فعاليت مردم در پيامرسانهاي داخلي افزوده ميشود.
زارعپور ادامه داد: يكي از برنامههاي سازمان فضايي ايران كه در راستاي اجراي سند دهساله توسعه صنعت فضايي كشور راهاندازي منظومههاي ماهوارهاي است كه يكي از آنها منظومه ماهوارهاي مخابراتي «شهيد سليماني» است كه فاز اول آن ظرف دو سال آينده اجرايي ميشود.