سرپرست مركز ملي مولدسازي داراييهاي دولت از شناسايي ۱۸۰۰ ملك مازاد در جريان مولدسازي خبر داد و گفت: اكنون ۲۶ ملك را آماده عرضه داريم و بيش از ۴۰ ملك نيز قيمت گذاري شده است كه در هفتههاي آتي عرضه خواهد شد.
ايسنا، حسين امير رحيمي با اعلام اينكه تاكنون تعداد املاك مازاد شناسايي شده در اجراي مولدسازي داراييهاي دولت به ۱۸۰۰ مورد رسيده است، اظهار كرد: ما به ازاي اين املاك، طرحها و پروژههايي است كه به هم متصل شدهاند.وي افزود: اكنون ۲۶ ملك را آماده عرضه داريم و بيش از ۴۰ مورد ملك نيز قيمت گذاري شده است كه در هفتههاي آتي عرضه خواهد شد يعني در مجموع در اين مرحله حدود ۷۰ ملك آماده عرضه است.
سرپرست مركز ملي مولدسازي دارايي هاي دولت با اشاره به تفويض اختيار به استانها در خصوص مولدسازي داراييها توضيح داد: بسياري از املاك مازاد و پروژههاي ما به ازاي آنها با توجه به تفويض اختيار انجام شده، در كارگروه استاني مصوب ميشود. مقامات استاني، مديركلان مرتبط با ملك و سه مقام عالي استان (معاون عمراني استانداري، مدير كل امور اقتصادي و دارايي و مديركل سازمان برنامه و بودجه) با تاييد و نظارت و رياست استاندار هر استان، اين فرآيند را انجام ميدهند.
وي درباره شاخصهاي انتخاب پروژههاي معطل مانده نيز گفت: عدم تكميل پروژههايي كه بيش از ۱۵ سال از عمر آنها گذشته، معمولا به دلايلي همچون اقتصادي نبودن و عدم كارايي و همچنين مشكلات مربوط به تامين مالي پروژه توسط دولت بوده است.
اميررحيمي ادامه داد: اما اكنون، پروژه استاني با نظر استان و پروژه ملي با نظر وزارتخانه و پروژههايي كه بيش از ۱۵ سال از عمرشان گذشته با نظر كميته پايه سازمان برنامه و بودجه و يا پروژه هاي با پيشرفت زير ۳۰ درصد، تعيين تكليف ميشوند و عوايد حاصل از فروش داراييهاي مازاد هر دستگاه به پروژه هاي اولويت دار همان دستگاه ميرسد.
سرپرست مركز ملي مولدسازي دارايي هاي دولت يادآور شد: به دليل مديريت نادرست داراييهاي متعلق به دولت در مناطق مختلف، گاه اتفاق افتاده كه در يك محدوده جغرافيايي چند ورزشگاه با پيشرفت درصدهاي پايين در حال احداث داريم كه چه بسا با واگذاري موارد مازاد از اينها ميتوانيم يك يا تعداد بيشتر از اين پروژهها را آماده بهرهبرداري كنيم.
اميررحيمي در پايان اطمينان داد كه جزئيات فرآيند مولدسازي داراييهاي دولت از سوي سامانه اطلاع رساني مركز ملي مولدسازي داراييها اطلاع رساني ميشود.