سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۳:۵۱
کد مطلب : 105130
جالب است ۰
رييس پليس فتا خوزستان گفت: ۸۲ درصد جرايم حوزه فضاي مجازي مربوط به مسايل اقتصادي است كه ۵۶ درصد آن از طريق لينك‌ها و پيامك‌هاي جعلي به وقوع مي‌پيوندد
۸۲ درصد جرايم فضاي مجازي در حوزه اقتصادي است
رييس پليس فتا خوزستان گفت: ۸۲ درصد جرايم حوزه فضاي مجازي مربوط به مسايل اقتصادي است كه ۵۶ درصد آن از طريق لينك‌ها و پيامك‌هاي جعلي به وقوع مي‌پيوندد.

 ايرنا: سرهنگ كارآگاه علي حسيني روز سه شنبه در گفت‌وگويي رسانه‌اي به شيوه‌هاي جديد و مرسوم كلاهبرداران فضاي مجازي با استفاده از تكنولوژي و اينترنت اشاره كرد و توضيح داد: يكي از انواع جرايم رايانه‌اي، استفاده از دستگاه "اسكيمر" است كه در اين روش استفاده از كارت بانكي فرصت را براي كلاهبردار فراهم مي‌كند تا اطلاعات كارت بانكي را ذخيره كند.

وي افزود: اين حالت در بيشتر موارد به دليل اعتماد فروشنده و خريدار اتفاق مي‌افتد كه خريدار كارت خود را در اختيار نفر مقابل قرار مي‌دهد.

حسيني به ارسال پيامك با شماره شخصي درباره موضوعاتي از جمله سهام عدالت و ابلاغيه‌هاي قضايي به عنوان ديگر شيوه‌ كلاهبرداري رايانه‌اي اشاره كرد و گفت: در اين حالت سارق با ارسال مطالب وسوسه برانگيز لينك‌هايي را ارسال مي‌كند كه به محض وارد شدن كاربر در لينك مورد نظر، به اطلاعات طعمه خود دسترسي پيدا مي‌كند.

رييس پليس فتا خوزستان توصيه كرد: مردم بايد اطلاعيه‌ها و ابلاغيه‌هاي پليس فتا را در راستاي بالابردن آگاهي خود پيگيري كنند و آگاه باشند كه هرگونه ارسال مطالب بايد از طريق سامانه‌هاي رسمي دولت و با پسوند ir باشد.

وي تاكيد كرد: كاربران فضاي مجازي با رعايت برخي نكات ساده، در بيشتر موارد مي‌توانند از وقوع جرم پيشگيري كنند.

 

كشف ۹۰ درصد جرايم سايبري در خوزستان

حسيني با اشاره به تلاش سربازان سايبري پليس فتا در راستاي حفظ امنيت فضاي مجازي اعلام كرد: امسال بيش از ۹۰ درصد از پرونده‌هاي حوزه جرايم سايبري كشف شد.

رييس پليس فتا خوزستان خاطرنشان كرد: باتوجه به پويا بودن فضاي مجازي، شيوه‌هاي جرم به صورت لحظه‌اي و روزانه در حال تغيير است بنابراين مردم بايد در جهت امنيت و حفاظت از اطلاعات خود همواره اخبار و هشدارهاي پليس فتا را كه بيشتر از طريق رسانه‌ها و مراجع رسمي ارايه مي‌شود، دنبال و اجرا كنند.

وي در پايان "شهروند قانونمدار و پليس خدمتگذار" را شعار امسال نيروي انتظامي عنوان كرد و گفت: در مسير اجراي امور محوله از هيچ تلاشي دريغ نمي‌شود و آمار شهداي گرانقدر فراجا مهر تاييدي بر خدمتگذاري نيروي انتظامي به شمار مي‌رود.

https://deyarkaroon.ir/vdchxmnzv23nvzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما