
خبرگزاري فارس؛ مدتهاست مسأله قرارگيري پرسنل فراجا در زمره شاغلان مشاغل سخت به يكي از موضوعات پرطرفدار در سامانه فارس من تبديل شده است. كاربران با ثبت پويشهاي متعدد بيش از ۳۲هزار امضاء در حمايت از اين مطالبه جمعآوري كردهاند.
يكي از حاميان پويش كه خود از پرسنل فراجا است گفت: «ماموريت هاي طولاني در شرايط سخت، دوري از خانواده، استرس و اضطراب دائم، مخاطرات روحي و جسمي ناشي از محيط كار نمونهاي كوچك از سختيهايي است كه يك پرسنل نيروي انتظامي، به صورت روزانه آن را تجربه ميكند. روزي نيست كه نيروي انتظامي شهيدي تقديم انقلاب و كشور نكرده باشد. به راستي اگر اين موارد جزو ويژگيهاي مشاغل سخت نيست، پس دقيقا شغل سخت چه معني دارد؟ سالها قرار است جزو مشاغل سخت محسوب بشويم اما عملي نميشود. بنده ۳فرزند دارم. كوچكترين آنها، يعني دختر ۳سالهام هرگاه به ماموريت ميروم به شدت دلتنگي ميكند.»
مشاغل سخت و زيان آور به كارهايي گفته شده كه در آن به جهت عوامل مختلف و شرايط محيط كار، كارگر دچار يكسري بيماريهاي شغلي و عوارض ناشي از آن مي شود. حدود يك ماه پيش، علي بابايي كارنامي عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي از قرارگيري طرح در نوبت رسيدگي صحن خبر داده بود.در صورت تصويب اين طرح، پرسنل فراجا با ۲۰ سال سابقه كار بازنشسته شوند.
حامي ديگر اين پويش گفت: «با ۲۸سال سابقه كار كه ۴سال آن در مناطق محروم و مناطق عملياتي بوده است، حقوقي كه دريافت ميكنم به هيچ وجه كافي نيست. با درنظر گرفتن تمامي سختيها و خطراتي كه كارمندان نيروي انتظامي متحمل ميشوند، قرارگيري در مشاغل سخت حداقلكاري است كه ميتوان براي مرتفع كردن بخشي از اين مشكلات انجام داد. آخرين حركت جدي نيز برميگردد به چندماه پيش كه در مجلس هم طرحي تصويب شد. منتظريم انشاءالله با حمايتهايي كه از پويش صورت ميگيرد اين امر محقق شود.»
بايد ديد آيا پرسنل فراجا در فهرست مشاغل سخت قرار خواهند گرفت؟ شما نيز ميتوانيد با امضاء پويش آن را حمايت كنيد.