صفحه اول     درباره ما     تماس     پیوندها  
شنبه، 7 اسفند 1395 - 11:19   
 
 پر بیننده ترین ها
  زمان تعیین تعرفه‌های درمانی سال 96
  30اسفند برای مشمولان قانون کار تعطیل رسمی شد
  پیش‌بینی وقوع گرد و غبار در اهواز
  همایش ملی زن در تاریخ محلی خوزستان در اهواز برگزار می شود
  سه درصد مبلغ قراردادهای نفتی به مناطق نفت‌خیز اختصاص می‌یابد
  مجوز راه اندازی 13 مدرسه غیردولتی در خوزستان صادر شد
  وزیر نیرو: دیگر آب اهواز قطع نمی‌شود
  بیمه شخص ثالث گران نمی‌شود
  2 کشته براثربرخورد کامیون و سواری پژو درجاده سربندر
  جزئیات کامل توزیع کالاهای ویژه شب عید
  مرگ روزانه 300 ایرانی بخاطر بیماری قلبی
  رئیس جمهوری فردا پنجشنبه به خوزستان سفر می کند
  اختصاص 30 میلیارد تومان به تثبیت کانون‌های داخلی گرد و غبار خوزستان
  مناطق نفت ‎خیز جنوب و گروه مپنا تفاهم نامه همکاری امضا کردند
  746 کیلومتر طول خطوط برق اهواز شستشو شد
- اندازه متن: + -  کد خبر: 29738صفحه نخست » اخبار خوزستانچهارشنبه، 22 دی 1395 - 10:47
توسط محققان ایرانی؛
تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد
  

خبرگزاری مهر:محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

 این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  افتخار آفرینی پژوهشگران جوان دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب روستاهای شوشتر
  انجام 54 مورد تعمیر و نگهداری در تاسیسات آبفاروستایی ماهشهر و هندیجان
  رییس جدید اداره صنعت، معدن و تجارت شوش معرفی شد
  فرو نشست زمین در بافت قدیم دزفول
  آمادگی کامل برای حمایت از ورزش‌های همگانی را داریم
  مرمت اضطراری کوشک نور آباد ایذه آغاز شد
  مرگ روزانه 300 ایرانی بخاطر بیماری قلبی
  جزئیات کامل توزیع کالاهای ویژه شب عید
  ظرفیت پذیرش مقطع دکترا در تمام مراکز 5 تا 7 نفر است
  زمان تعیین تعرفه‌های درمانی سال 96
  کمک 5 میلیارد تومانی به صنعت نفت آبادان
  نخستین جلسه مذاکرات هیئت حج ایران با عربستان
  2 کشته براثربرخورد کامیون و سواری پژو درجاده سربندر
  آخرین خورشید گرفتگی سال در 8 اسفند
  مذاکره با وزارت نیرو برای تحقق حقابه تالاب های خوزستان
  آخرین برنامه‌ها برای مذاکرات حج 96
  روزانه 200 هکتار نهال کاری در خوزستان انجام می شود
  روحانی: مشکل مردم هر منطقه، مشکل کل ملت ایران است
  بیمه شخص ثالث گران نمی‌شود
  رییس‌جمهور از طرح آماک بازدید کرد
  کشف 6 میلیارد ریال پارچه قاچاق در خوزستان
  امروز آخرین مهلت دریافت کارت آزمون دکتری96
  وزیر نیرو: دیگر آب اهواز قطع نمی‌شود
  گرد و غبار اهواز تا بعد از ظهر ادامه دارد
  مجوز راه اندازی 13 مدرسه غیردولتی در خوزستان صادر شد
  دومین جلسه نیازسنجی سناد انتخابات خوزستان برگزار شد
  سیدعلیرضا علوی سرپرست جهاد دانشگاهی خوزستان شد
  پیش‌بینی وقوع گرد و غبار در اهواز
  سه درصد مبلغ قراردادهای نفتی به مناطق نفت‌خیز اختصاص می‌یابد
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© دیار کارون 1390
info@deyarkaroon.ir
Powered By: خبرافزار