صفحه اول     درباره ما     تماس     پیوندها  
چهارشنبه، 7 تیر 1396 - 15:03   
 
 پر بیننده ترین ها
  تعطیلی چهارشنبه خوزستان در انتظار تصویب هیأت‌دولت
  سارقان سیم های برق در آبادان به دام قانون افتادند
  ساخت 2 سد جدید در خوزستان آغاز شد
  مشکل سپرده گذاران موسسه آرمان به زودی حل می شود
  برگزاری 140 هزار نفر ساعت آموزش ضمن خدمت در سال جاری
  سیف: سال 97 دیگر موسسه غیرمجاز نداریم
  موافقت دیوان عالی با دستور مهاجرتی ترامپ
  ظریف: امنیت خریدنی نیست
  استرداد توربین سولار پس از ده سال به شرکت آغاجاری
  ضربه سربازان گمنام به یک گروه تروریستی
  بانک مرکزی در حال پیگیری ویژه مشکل موسسه آرمان است
  200پایگاه جمع آوری زکات فطریه توسط بهزیستی خوزستان فعال شد
  ارتش سوریه نخستین بار به «دیرالزور»رسید
  بررسی علت تغییر نرخ سود بانک‌ها
  گرما عامل 40 درصد تصادفات در استان
- اندازه متن: + -  کد خبر: 29738صفحه نخست » اخبار خوزستانچهارشنبه، 22 دی 1395 - 10:47
توسط محققان ایرانی؛
تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد
  

خبرگزاری مهر:محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

 این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  اطلاعیه شرکت توزیع برق اهواز در خصوص برنامه خاموشی فردا
  وقوع 100 حادثه واژگونی در محورهای خوزستان در روز گذشته
  پخش سریال «ایستاده در غبار» آغاز می‌شود
  20 مدرسه مناطق محروم اهواز پایگاه اجتماعی ـ‌فرهنگی می‌شوند
  تمامی صندوق های رای شورای شهر آبادان بازشماری می شود
  یک زن کویتی در آبادان دستگیر شد
  کاهش ساعت اداری امروز در 13 شهر خوزستان
  معوقه 45 میلیارد تومانی معلمان خوزستان
  جوجه رنگی نخرید
  ظریف: ممنوعیت ورود مسلمانان، آمریکا را امن نمی‌کند
  مهار 95 درصد از آتش‌سوزی جنگل‌های چاوونی اندیمشک
  انتقال حق بیمه کمیته امداد و بهزیستی به «بیمه سلامت»
  کاهش و افزایش قیمت دو خودروی داخلی
  11 تیر آخرین مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی دستگاه های اجرائی
  دستور سهمیه‌بندی آب در خوزستان صحت ندارد
  تقاضای "شش‌گانه" برای اصلاح طرح کارت اعتباری خرید کالای ایرانی
  بروجردی: بعضی شروط FATF پذیرفتنی نیست
  فرمان مهاجرتی ترامپ با رای دیوان عالی آمریکا به شکل محدود اجرا می‌شود
  80 درصد جویندگان کار، فارغ التحصیل دانشگاهی هستند
  تصادف در جاده ماهشهر - هندیجان؛6 مصدوم
  تکمیل طرح توزیع سهام عدالت تا پایان سال
  مشاهده شدن پلنگ ایرانی در خوزستان
  دمای اهواز به 52 درجه می‌رسد
  انگلیس اولین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
  حمله پلنگ به 50 گوسفند صحت ندارد
  دستگیری سارقان کابل های مخابراتی و برق در اندیمشک
  توصیه های شش روزه هواشناسی کشاورزی
  پیش بینی دمای بالای 50 درجه برای خوزستان
  جوان 26 ساله در دزفول غرق شد
  طلای جهانی 10 دلار افزایش یافت
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© دیار کارون 1390
info@deyarkaroon.ir
Powered By: خبرافزار