صفحه اول     درباره ما     تماس     پیوندها  
سه شنبه، 28 دی 1395 - 05:15   
 
 پر بیننده ترین ها
  رسانه ها ، تأثیر گذار در توسعه مدیریت شهری !*
  سهمیه حج پس از ۵ سال افزایش می‌یابد
  پیش بینی ایجاد 5600 فرصت شغلی در خوزستان
  بهره مندی روستاهای غرب کارون شهرستان خرمشهر از طرح غدیر
  جزئیات بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان
  زنان با 20 سال سابقه می‌توانند بازنشسته شوند
  اختصاص یک میلیارد ریال به بازسازی مقبره دانیال نبی
  بهره برداری از 120 تخت روانپزشکی با حضور وزیر بهداشت در خوزستان
  راه اندازی نخستین واحد تولید MDI خاورمیانه در پتروشیمی کارون
  تصادف در خوزستان؛ 3 کشته و 10 مصدوم
  زمان واریز یارانه دی ماه اعلام شد
  آغاز برنامه‌های سفر حج در صورت حصول توافق
  مسیرهای پروازی ایرباس 321 مشخص شد
  واژگونی پژو 206 در جاده اهواز - شوش
  امشب یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟
- اندازه متن: + -  کد خبر: 29738صفحه نخست » اخبار خوزستانچهارشنبه، 22 دی 1395 - 10:47
توسط محققان ایرانی؛
تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد
  

خبرگزاری مهر:محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

 این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  راه‌اندازی پایگاه میراث فرهنگی جندی‌شاپور
  رشد 37 درصدی صادرات فولاد از بندرامام خمینی
  باند سارقان به عنف با 20 فقره سرقت در اهواز متلاشی شد
  راه اندازی ایستگاه پایش هوا در رامشیر
  بهمن ماه پر بارش در انتظار خوزستان
  مراسم ملی گرامیداشت روز تالاب ها در شادگان برگزار می شود
  تالاب طبیعی خرمشهر به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود
  همکاری معاونت خدمات شهری و معاونت فرهنگی شهرداری در حل معضلات شهر اهواز
  آغاز عملیات اجرایی اصلاح شیب محور رامهرمز - اهواز
  راه اندازی پایگاه سلامت و بهداشت زندان آبادان
  حضور 27 شهرستان از خوزستان در دومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان کشور
  15بهمن؛آزمون ارشد فراگیرپیام نور
  اعلام برنامه‌های روز ملی هوای پاک در خوزستان
  اهواز با 20 فیلم میزبان جشنواره فیلم فجر شد
  بازدید شهردار اهواز از روند بازسازی تالار شهر
  پیشنهاد استاندار خوزستان برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در اهواز
  زمین لرزه گتوند بدون خسارت
  افتتاح بیست و دومین ایستگاه سنجش آلودگی هوای خوزستان
  سفر هیات سرمایه گذاری فرانسوی به خوزستان
  اختصاص 260 میلیارد ریال در بخش بهداشت ودرمان شوش
  40درصد فرسودگی در تصفیه خانه های روستایی خوزستان
  زنان با 20 سال سابقه می‌توانند بازنشسته شوند
  بندر ملوانی شادگان در انتظار تجاری شدن
  رسانه ها ، تأثیر گذار در توسعه مدیریت شهری !*
  اعلام تاریخ جدید برگزاری امتحانات لغوشده دانشگاه آزاد اهواز
  برخورد سه خودرو در مسیر کوت‌عبدالله
  امشب یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟
  هوای اهواز ناسالم برای گروه های حساس
  راه‌اندازی رشته "بهداشت باروری و ناباروری" در آینده نزدیک
  واژگونی پژو 206 در جاده اهواز - شوش
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© دیار کارون 1390
info@deyarkaroon.ir
Powered By: خبرافزار